O nama

Preduzece  “LIKAPROM” DOO Podgorica osnovano je 1992 godine i danas  posluje pod istim imenom sa istom poslovnom bankom i istim ziro racunom.Preduzece posluje na lokaciji Vojislavljevica  61  Podgorica, gdje raspolazemo sa 1500m2 zatvorenog i 7000m2  otvorenog prostora(skladisni, proizvodni,prodajni, izlozbeni i administrativni prostor)

Sve djelatnosti preduzeca odvijaju se u dvije odvojene cjeline od kojih jedna cini

  -  IZLOZBENO PRODAJNI SALON SANITARIJA I DRUGE OPREME ZA DOMACINSTVO  i druga

  -  PROIZVODNO-PRODAJNI PROSTOR MATERIJALA, ALATA I MASINA ZA  IZGRADNJU OBJEKATA VISOKOGRADNJE I NISKOGRADNJE


 Prvi u Crnoj Gori poceli smo sa proizvodnjom fert gredica. Danas u proizvodnom program imamo betonske blokove, ventilacione blokove, dimnjacke obloge-plasteve za sistemske dimnjake, kape za stubove, dimnjacke kape, bastansku galanteriju, stolice, stolove i izradu armature za potrebe gradjevinarstva.

U prodaji imamo sve potrebne materijale za izvodjenje objekata visokogradnje i niskogradnje, alate, masine, pribor i drugo.
                     
Poslove iz djelatnosti preduzeca obavljamo sa  strucno obrazovanim i kvalifikovanim radnicima, koji su veci dio svog rada proveli u gradjevinskoj operativi. Preduzece je opremljeno sa masinama i alatima sa kapacitetom sa kojim smo  do sada zadovoljili dinamiku izvodjenja i najslozenijih objekata.

Zalihe preduzeca zadovoljavaju dinamiku i potraznju na trzistu.

U dosadasnjem radu na nasem trzistu sudjelovali smo na izgradnji niza objekata visokogradnje i niskogradnje, pored objekta individualnog i kolektivnog stanovanja,sakralnih objekata, kulturno obrazovnih,industrijskih, turistickih objekata,  sudjelovali smo u izgradnji znacajnih republickih infrastukturnih objekata kao: most “Milenijum” Podgorica, tunel Sozina, objekti infrastrukture (potporni zidovi i tuneli) na putu Kolasin – Podgorica, objekti infrastrukture (most,potporni zidovi, tuneli) na putu Kolasin – Matesevo, sanacija puteva na sjeveru Crne Gore   Lokve  Rozaje, sanacija puteva na jadranskoj magistrali Budva, Zuta greda, Becici, Bar, Petrovac, most u Beranama i slicno.

 

 Nase visegodisnje iskustvo,profesionalnost,kvalitet usluga i robe, tacnost, korektne cijene, iskren, jasan i podsticajan odnos sa saradnicima garant su vasem zadovoljstvu.